Pussycat Ink

Utolsó kommentek

  • Rituci: Szia kedves davs75! Nem tudom, és nem is érdekel igazából, hogy ki vagy. Ha ismernél, akkor tudnád... (2010.08.30. 09:03) Buliii :)
  • davs75: Nagy szégyen vagy.. hirtelen a semmiből elő keveredsz azt te vagy a valaki.. meg nyomod a 88-at az... (2010.08.30. 08:47) Buliii :)
  • Rituci: @tiwcsi: nem, állítólag együtt vagyunk, vagyis hát a kedd-szerdai történések alapján ez jött le, m... (2010.08.21. 15:11) teszkóból hazafelé
  • tiwcsi: ...na csá! mi is történt?...de már sejtem, nem kell itt végtelen történetet ljetned ...írásod oly... (2010.08.21. 14:36) teszkóból hazafelé
  • tiwcsi: Huúú...jó lesz! (2010.08.18. 15:26) a 8. utas a halál :)
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Buliii :)

2010.08.29. 10:53

szerző: Rituci

Naszóval. Péntek kora délután megjött Okoska, és kaptunk tőle meglepit :) Négyőnknek csináltatott egy Pussycat fuckINKes pólót :) ááá, nagyon brutál :) Gyorsan fotózkodtunk is benne egyet, kihanemmi :) aztán gyors pakolás, tippli pestre. Tali Zsiráfékkal, kocsma, helószia, sok új arc :) át a Klub64be. Rohadtmeleg, sok kis aranyos kopasz pasi...de hát vhogy nem tudok, csak egyre gondolni... Puszi Norbi, puszi Gyurkám, ááá, jó kicsi a hely, jó meleg van, majd emg látjuk, mi lesz :)

Na menjünk előre fotózni.  Első körben csak vagy 3x nyomtak fel a falra. persze, gyere nekem te állat, faszért kell úgy pogózni h kiugrik a vállam te idióta...menjünk hátra sörözni. jó, csak kéne képet csinálni, tippli előre. két katt, aztán csak mozdul felém a tömeg, mi a faszom, ááá a mellkasom, jesszusom, repülök...mia franc, mit keresek a díványon...végre, szia jól vagy? mondom mi? hú dekibaszottul fáj a mellkasom,,, áááá,alig kapok levegőt!!! áááá de szúúúr!!! gyere kiviszünk a levegőre. na a sztori h vki belémakadt, n repültem pár étert, úgy kaptak el, aztán kivittek lefektetni...hát csodálatos. hogy ba...a meg a jóédes...nehezen összeszedtem magam, végre vége a koncertnek is, húzzunk haza. Végre ágy.

11kor ébresztő, telefonálgatások, hol lesz, mi lesz, ki lesz...gyere a borárosra, ott talizunk, onnan megyünk együtt tovább. Jóvan, Zsiráf, de hol lesz? ne kérdezz, csak gyere. ehh. útközben mit iszol, jéger jó? nem. fütyi mézes? jöheeet :) sör? az is jöhet :) hajrá, induljunk. helyszínen: wowww, mennyi kopasz :) áhh, nem, jókislány vok, de nézni azért szabad :P jajj de kis mmmm, a németek, meg a lengyelek, meg a, meg a....közben megjöttek PufiTomiék is, meg Handoék, na, puszi-puszi, menjünk már be mert befagy a seggem szoknyába :D wow, jó a masnid, direkt a szoknyádhoz lett igazítva? aha, persze XD  na, végre bejutottunk, buzilépcső, ki találta ezt ki. fent: aztaaa, úúúú, de jól néztek ki...hülyevigyor a fejre, csorog a nyál...na haladjunk be jogos önvédelemre...aztakurvaaa, első sor, megint tuti nem fognak összetörni. és nem! háhá, vigyáztak rám :) nagyon nagy volt!!! nekem legjobban ez jött be. jogos közben írjál smst, persze, te hülyemarhaidióta, h hú de jó ha itt lennél...és még mindig nem fogod fel h szarnak rád...na, igyunk tovább, mosolyogjál szépen vissza mnidenkire :) hoppácska, hoppáhoppá, gyere csak vissza, hú de jól nézel ki, fú de jó izmos vagy, szia, hogy hívnak? ó hát te nagyon kis aranyos vagy :) persze h megengedem h hazavigyetek kocsival, úgyis épp útbaesik Érd :P nincs kedved beszélgetni? de van ;)

Térjünk magunkhoz, fúú, elég jó ez a Blitzkrieg is, hát még a Brutal attack :) vmiért nagyon gyorsan repül az idő, és vmiért nem is votlam ott végig a koncerteken...ó, hellószia, igen, magyar vok, ó, te meg lengyel. hát nembaj az :) ó, köszi, nem is gondoltam h én vok a legszebb csaj ezen a bulin. jaj neeee, elhiszem én ezt neked is, nem kell még vagy 30 embert odahívni h elhigyjem nekik is :) jaj neee, ne hozzatok már zavarba :) na haladjunk. ó szia, jaja, megismerlek, csak nem Te voltál aki lebaszott Brutal 88on? ó, hát köszi, jófej vagy:) igen, tényleg szingli vok, mért oylan nagy csoda ez. ez van, ezt kell szeretni. ja, h le vok figyelve, h ki akkor ez a nyilaskeresztestetkós? á, semmi komoly :P ja, h a képeim myvipen...nos igen, nekem is tetszenek :) ja, h a telefonszámom? hát, majdnem tudod az összeset. jah, h ami ki van pontozva? 943...ja, h olvasod a blogom is :)

Nézzünk még fel gyorsan Stato associale vagy mi koncira, ha már itt vagyunk. de már vége is, meg mennék is. hát akkor sziapuszi mkitől. igen, emgyek veletek decemebrbe Civico88ra Milánóba, köszi a meghívást, imádlak titeket :) na rohanok, mert várnak :) Hé, drágám, bocsi h felkeltettelek, megyek haza Érdre, fél óra és otthon vok. jó édesem, tudom, basszál le h nem vittem kulcsot :) kocsiból ki, -hát akkor szia.-szia. héé, nem tudom a neved, a számod! -nembaj, ez így jó.am 8814 a vége, a többit találd ki. -köszi az estét, felejthetetlenné tetted:) -ó, köszi, én már csak ilyen kis aranyos vok, aki szépen mosolyog meg pillog:) de rohanok mert hideg van :) jó utat nektek :) aztakurva, basszus, miylen estém volt. konyha, cigi, energiaital. hopp egy sms. jaja, tényleg ez a számom, megtaláltál. jó majd hívjál, de ne korán, mert aki felkelt, megölöm :)  na, jó, egy óra pofázás után menjünk már aludni Nővérkém, mindjárt 4 óra...jóéjt drágám :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pussycatink.blog.hu/api/trackback/id/tr402255973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

davs75 2010.08.30. 08:47:37

Nagy szégyen vagy.. hirtelen a semmiből elő keveredsz azt te vagy a valaki.. meg nyomod a 88-at aztán egy NS államban téged lőnének le először, ahogy viselkedsz meg a vetkőzős képeid siralmasak... na az aztán még példa mutató a fiatal lányok körében de biztos elfogadott már ez is:)sok hülyének meg tetszik ez a dolog amit te csinálsz, ráadás lövöd az állatokat akik többet érnek szerintem mint Te!

Rituci 2010.08.30. 09:03:04

Szia kedves davs75!
Nem tudom, és nem is érdekel igazából, hogy ki vagy. Ha ismernél, akkor tudnád, hogy nem nyomom sem 88at, a karomat sem lendítettem soha életembe. De mivel nem ismersz, ezért nincs jogod ítélkezned rólam, mert az nem helytálló. A képeim, ha nem tetszenek, nem kötelező nézni, azt hiszem, senki sem kényszerít rá. Szerintem foglalkozz magaddal, és ne azzal amit én csinálok, bár pontosan nem vagyok tisztában vele, mire céloztál, mégis mit csinálok én...Ha egy minimálisan is tájékozott lennél a világban, akkor tudnád, hogy vadászokra is szükség van, éppúgy, mint pl pékekre.
süti beállítások módosítása